Gastenboek

Onze gasten familie R uit Tilburg schreven het volgende:

"Hallo Liset en Stef, hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst. We hebben ontzettend genoten van het huis en de prachtige omgeving.

Het huis is van alle gemakken voorzien, dus je komt helemaal niks tekort. Het uitzicht is ook echt fantastisch vanaf het terras! Nogmaals heel erg bedankt en wellicht tot ziens! Vriendelijke groet, familie R."

-----------------------------

Onze gasten familie B uit Voorhout schreven het volgende:

"Het is een mooi vakantiechalet, welke luxe is ingericht. Er is een fascinerend uitzicht, wat er elk moment van de dag weer anders uit kan zien.

De omgeving is prachtig en heeft veel mogelijkheden, voor allerlei activiteiten. We hebben een prachtige week getroffen qua weer en dat maakte het een heerlijk verblijf wat zeker voor herhaling vatbaar is. Fam B."

-----------------------------

Onze gasten familie Van T en D uit Huizen schreven het volgende:

"Beste familie Hageraats, Wij hebben heerlijk genoten van jullie prachtige chalet. Fijne bedden, lekkere badkamers en een gezellige openhaard.

Voor ons heel leuk om een bekende plek (sinds 1978 komen wij al in Mayens de Chamoson) eens van een andere kant te bekijken.

We hebben deze week van alles gehad: sneeuw, regen, zon, wolken, maar vooral lekker geskied. Nogmaals dank en wie weet: tot ziens. Fam van T en D."

-----------------------------